Καλλιεργείστε άνηθο σε γλάστρα.
Είναι ετήσιο φυτό και φτάνει σε ύψος τα 30 με 80 εκατοστά.
Φυτεύουμε τους σπόρους την Άνοιξη (Απρίλιος έως Μάιος) σε βάθος μισό με ένα εκατοστό. Ο Άνηθος θέλει βαθιά γλάστρα γιατί η ρίζα του είναι μακριά.
Θέλει συχνό πότισμα.
Μαζεύετε τον άνηθο κόβοντας με ψαλίδι σε ύψος 2 εκατοστά από το χώμα.
Αγγλικό όνομα: Dill
Tags: ΑΝΗΘΟΣ • ΓΛΑΣΤΡΑ • ΓΛΑΣΤΡΕΣ • ΚΑΛΛΙΕΡΓΩ • ΠΟΛΗ • ΣΠΕΡΝΩ